В Стани богат“ се чувствах като у дома, а комуникацията

...
В Стани богат“ се чувствах като у дома, а комуникацията
Коментари Харесай

Племенницата на Емил Димитров: В онлайн варианта на Стани богат стигам до 100 000 лв.

В " Стани богат “ се усещах като вкъщи, а връзката с Ники Кънчев беше в действителност вълнуваща. Това сподели Зорница Дамянова, която завоюва огромна сума от телевизионната игра.

" Много занимателна игра. По-късно, когато гледах предаването, видят, че той се закача с мен. Тогава не го разбирах, тъй като адреналинът ми беше висок. Въпреки че имам опит на сцената, това е малко по-различно. Но беше едно прелестно преживяване “, посочи тя.

Зорница е солист в Националния музикален спектакъл. Тя е трето потомство артист. Чичо ѝ е Емил Димитров.

" Следя предаването от години. Харесвам въпроси, които са като пъзел. Обичам да проучвам въпросите. Отговорите – някои от тях са неверни, а други са подвеждащи. Харесвам този въпроси, на които не зная отговора и където интелектът би трябвало да бъде предизвикан “, сподели още тя.

Зорница сподели още, че на въпроса за 10 000 лева е знаела отговора, само че не е посмяла да го каже, тъй като финансовият залог е станал пречката да рискува. Тя твърди, че не е извънредно хазартна, макар че се е случвало да рискува.

Освен с музика тя обича да се занимава с изобразяване на черупки от яйца и да прави украшения. Добър кулинар е. Когато има доста поръчки за рисувани яйца, готви главно яйца по бенедиктински, баници и козунаци.

Мъжът ѝ Мартин Василев също е взел участие в " Стани богат “. Зорница му е била жокер, когато той е бил участник в телевизионната игра. За страдание обаче го е подвела, а в този момент той – като неин жокер, се е справил добре.

" Мисля, че освен той изигра роля в моята игра, аз също изиграх роля в неговата. Той не беше сигурен в отговора, само че ми даде ключа, с цел да го разреша. Ние с него, когато играем у дома от дивана, стигаме до много по-високи суми. А в интернет разновидността на играта правех по 100 000 лева на всяка втора-трета игра “, сподели още тя пред bTV.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР