В сряда вечерта небето над украинската столица бе озарено от

...
В сряда вечерта небето над украинската столица бе озарено от
Коментари Харесай

НЛО, спътник, метеорит? Бяла светлина озари Киев, последва взрив

В сряда вечерта небето над украинската столица бе огряно от ярка бяла светлина, след което последва гърмеж.

???????? — FOOTAGE: A meteor lights up the sky above Kiev, Ukraine.

— Belaaz News (@TheBelaaz)

Говорителят на украинските Военновъздушни сили (ВВС) Юрий Игнат увери, че противовъздушната защита не е била задействана при появяването на феномена и че няма данни за съветски офанзиви против украинската столица. По думите му повода се " обяснява ". Той разкритикува и появяването на смешки в обществените мрежи, обвързващи светлината с появяването на НЛО или на извънземни.

" Започнаха да ни приписват галактически чинии... Някой би трябвало да обясни това, само че не ние. Какво тъкмо е било. Някакво небесно тяло ли, или откъс от спътник, астероид или нещо сходно. (...) За такива неща има експерти. Военновъздушни сили вършат малко по-различни неща. Ние смъкваме въздушни цели, които нападат Украйна. В региона на Киев този път не бяха регистрирани противников офанзиви ".

Официално украинските управляващи показаха като причина рухването на спътник на НАСА. Самата американска организация обаче опроверга изказванието, като уточни, че апаратът ѝ все още е в орбита.

Засега водеща версия е, че метеорит е провокирал моментното безпокойствие в Украйна.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР