В сряда вечер Евгени ще отправи специална покана към една

...
В сряда вечер Евгени ще отправи специална покана към една
Коментари Харесай

Ергенът“ награби първата мома

В сряда вечер Евгени ще насочи специфична покана към една от дамите за сантиментален круиз. „ Ергенът “ ще води избраницата си на вълнуващо морско странствуване с яхта из най-красивите кътчета на Средиземноморието, само че за какво срещата няма да мине съгласно упованията му и каква ще бъде повода да „ удари на камък “ с опитите си да впечатли дамата, феновете следва да видят в утрешния епизод. Междувременно, основна тематика на диалог за останалите девойки в имението ще бъде последната Церемония на розата и посечената „ триглава ламя “, от чиято „ отрязана глава “ съгласно Пам излизат още две, визирайки Валерия и Айлин. Разделението сред участничките към този момент е налице, а това неизбежно ще докара до нови пререкания и междуличностни престрелки.

С появяването на Наум имението ще се трансформира в сцена на същински танцов театър. За да впечатлят Евгени, девойките ще показват три танцови ансамбъла с разнообразни хореографии, като ще бъдат разграничени на три тима – „ Невестите от Бодрум “ – красивите пазителки на българските национални танци, горещите като кубински плаж „ Латина чикитас “ и бели денс „ Шехерезадите на Ориента “. Разпределението обаче ще стане мотив за напрежение сред две от претендентките, сред които назрява спор през цялото време, а обстановката ще ескалира, откакто една от тях реши да се откаже от конкуренцията.

По време на вечерния коктейл една от дамите ще събере храброст да сервира опрощение на Евгени от името на всички девойки за неприятните случки в имението през последните дни, само че на пръв взор положителното ѝ желание няма да остави равнодушни останалите участнички. Виртуозът ще има опция да се усамоти и с девойки, с които до този миг не е съумял да остане уединено. Какво ще му показа за себе си Елисавета и за какво Евгени ще стигне до заключението, че двамата търсят едно и също в любовта – не пропускайте да разберете в сряда от 21:00 ч. по bTV! Вечерта ще приключи с нова „ Церемония на розата “, след която още една от дамите ще би трябвало да се раздели с Евгени и да напусне имението вечно.

В четвъртък вечер (2 март) е време за нова групова среща, в която девойките ще излязат на  терена, с цел да играят национална топка. Дамите ще бъдат разграничени в два тима – „ Бодрумските амазонки “ против „ Средиземноморските русалки “, а победителките ще споделят шампанското със съдията в играта – самият Евгени.

Зрителите ще станат очевидци и на първата буйна целувка във втория сезон на формата. Коя ще е щастливката, съумяла да впечатли толкоз мощно новия „ ерген “ на България, и какви ще са реакциите на останалите участнички, ще стане ясно на 2 март (четвъртък) от 21:00 ч. Ситуацията в имението още веднъж ще ескалира, предизвиквайки сълзи от яд в очите на няколко от дамите, които до този миг не са показвали страсти, а каква ще бъде повода „ благото Мили “ да се трансформира в „ студенокръвната Милица “, феновете следва да схванат. В края на вечерта още една от претендентките ще остане без роза и ще би трябвало да се сбогува със световноизвестния виртуоз.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР