В сряда в Президентството ще се състои консултативна среща, на

...
В сряда в Президентството ще се състои консултативна среща, на
Коментари Харесай

Президентът свиква среща за рисковете и заплахите пред националната сигурност

В сряда в Президентството ще се състои консултативна среща, на която ще бъдат разисквани рисковете и заканите пред националната сигурност вследствие на настоящите спорове и ограничения за тяхното минимизиране, оповестиха от „ Дондуков ” 2.

Тема на срещата ще бъде и нуждата от софтуерно възобновяване на структурите от системата за отбрана на националната сигурност.

За присъединяване в срещата са поканени ръководителят на Народното събрание, министър председателят, заместител министър-председателят, министърът на защитата, началникът на защитата, министърът на вътрешните работи, основният секретар на Министерство на вътрешните работи, ръководителят на Държавна организация „ Национална сигурност ”, ръководителят на Държавна организация „ Разузнаване ” и шефът на Служба „ Военно разузнаване ”.

Срещата ще се организира от 18:00 часа.

В понеделник президентът разяснява, че отчетът на Националния контратерористичен център демонстрира, че няма директна опасност за националната сигурност.

„ Очаквам службите за сигурност да продължат да работят умерено и отговорно. Ако има смяна в ситуацията, съм подготвен да свикам КСНС ”, посочи през вчерашния ден президентът.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР