В сряда в Елхово е обявен ден на траур в

...
В сряда в Елхово е обявен ден на траур в
Коментари Харесай

Важните новини във ФАКТИ на 08.11.2022 г.


В сряда в Елхово е разгласен ден на печал в памет на починалия при престрелка граничен служител на реда. Какво знаем за него?

Народното събрание смъкна тавана на обезщетенията за електрическата енергия за бизнеса от 250 на 200 лв. за мегаватчас през идната година. По-ниският таван ще важи и за огромните компании на високо напрежение, само че единствено в случай че са направили вложения в енергийна успеваемост и възобновими източници, заяви БНР.

Говорителят на прокуратурата Сийка Милева съобщи пред NOVA, че в Турция са арестувани двама души, обвинени за убийството на български граничен служител на реда край Елхово в понеделник вечерта.

Целта е да се продължи следствие против народния представител Д.А.

Гледах срещата сред ГЕРБ и “Продължаваме смяната ” и неизвестно за какво се сетих за този популярен филм “Опасен сексапил ”, в който скандираха: “Сго-дих-ме се!… Сго-дих-ме се! ”.

Има разделяне сред позицията на Българска социалистическа партия и " Демократична България ". „ Различията не са единствено помощта за Украйна, значими са позициите за модернизиране на армията, както и влизането в Еврозоната- дали това би трябвало да се случи незабавно или може да изчака. Натрупаха се доста разлики сред нас и Българска социалистическа партия, които биха затруднили бъдеща съгласуваност “, сподели Христо Иванов.

Според него партията занапред ще разисква бъдещи диалози, заяви " Дарик ". Иванов дефинира Демократична България като изцяло отворени за диалози за политики и бюджет.

Още от 19 септември започнахме протестна акция в цялата страна. Много ясно декларирахме, че ние няма да се откажем от своите претенции. Дори да бъде формирано държавно управление, ние няма по какъв начин да дадем толеранс от 100 дни. Ще търсим решенията незабавно, тъй като хората към този момент питат по какъв начин ще изкарат зимата, съобщи вицепрезидентът на КНСБ Тодор Капитанов в студиото на " България заран ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР