В сряда ще е облачно и с валежи от дъжд

...
В сряда ще е облачно и с валежи от дъжд
Коментари Харесай

Времето с Метеостанция Сбор: Облачно и с валежи

В сряда ще е облачно и с превалявания от дъжд над цялата страна преди обяд. Около обяд ще преваляванията ще понижават и стопират. Облачността ще се раздра. Максималните температури ще са следните: в Благоевград, Варна и Пловдив - 8 градуса, в Бургас - 10, за Видин и Русе - 7, в Плевен и София - 5 градуса.

През нощта против четвъртък ще е най-вече облачно със слаби превалявания тук-там. Минималните температури сутринта ще са сред минус 5 и 2 градуса.

В региона - облачно с превалявания от дъжд, а в планините - от сняг. Атмосферното налягане ще се покачва. Ще духа слаб вятър от запад. Максималните температури ще са следните: в Белово, Овчеполци и Пазарджик - 8 градуса, за Велинград, Панагюрище и Стрелча - 5 градуса, в Пещера - 6, в Септември - 9 градуса.

През нощта против четвъртък ще е облачно със слаби превалявания. Минималните температури в четвъртък сутринта ще са следните: в Белово, Пазарджик, Пещера, Велинград и Стрелча - минус 2 градуса, в Панагюрище - минус 4, в Септември - минус 1, в Овчеполци - минус 3  градуса.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР