В сряда ще бъде проведено поредно заседание по делото за

...
В сряда ще бъде проведено поредно заседание по делото за
Коментари Харесай

Поредно заседание по делото за смъртта на Милен Цветков на 13 юли


В сряда ще бъде извършено следващо съвещание по делото за злополуката, при която почина журналистът Милен Цветков  Милен Цветков Милен Цветков е роден на 30 юли 1966 година в София. На 19 април 2020 година е погубен при злополука. Завършва. Предишното съвещание бе на 23 юни и бе отсрочено заради отсъствието на юрист на подсъдимия.

Журналистът Милен Цветков  Милен Цветков Милен Цветков е роден на 30 юли 1966 година в София. На 19 април 2020 година е погубен при злополука. Завършва бе затрит, до момента в който чака в автомобила си на червен светофар.

Единствен обвинен по делото е Кристиан Николов, който на 4 март тази година бе приет от Софийски градски съд за отговорен за осъществено по несъобразителност закононарушение и му беше наложено наказване " отнемане от независимост " за период от 9 години, което да се изтърпи при първичен общ режим, както и " отнемане от право да ръководи моторно транспортно средство " за период от 10 години.

Николов, под въздействието на опиати и с превишена в градски условия скорост, опустоши Цветков на червен светофар в региона на столичен мол точно на Великден през 2020 година.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР