В сряда през страната ще премине студен атмосферен фронт. С

...
В сряда през страната ще премине студен атмосферен фронт. С
Коментари Харесай

Времето утре - 18 август

В сряда през страната ще премине леден атмосферен фронт. С насочване напразно от северозапад, който в Северозападна България краткотрайно ще се усили, ще нахлува студен въздух. Ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и тук-там от северозапад на югоизток ще има краткотрайни превалявания и гръмотевични стихии. Това заяви за Агенция " Фокус " Боряна Маркова, дежурен синоптик в Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ).

По линията на преминаващия фронт са вероятни местни интензивни извалявания и градушки, с по-голяма възможност в Рило-Родопската област и Североизточна България. В източните региони в сряда ще е към момента много топло и през по-голямата част от деня - слънчево. В четвъртък от северозапад облачността ще се раздира и понижава.
 Седмична прогноза за времето за 16-22 август Седмична прогноза за времето за 16-22 август
В понеделник и вторник над цялата страна ще бъде слънчево. Максималните температури ще са сред 27 и 38 градуса. Най-горещо се чака д...

Постепенно вятърът ще се ориентира от север-североизток, температурите на всички места ще се намалят и оптималните ще бъдат сред 27° и 32°. В петък вятърът в цялата страна ще бъде от североизток, слаб, в Източна България до умерен; в нощните часове в доста региони ще стихва. Ще доминира слънчево време, с по-значителни краткотрайни нараствания на облачността основно над Югозападна България, където ще превали и прегърми. Сутрин ще е ветровито, а дневните температури ще бъдат най-вече сред 28° и 33°.

Още от ОБЩЕСТВО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР