В сряда облачността ще е значителна и ще има валежи

...
В сряда облачността ще е значителна и ще има валежи
Коментари Харесай

Облачно и дъждовно днес с максимални градуси до 11°

В сряда облачността ще е забележителна и ще има превалявания от дъжд, в планинските региони - подправен със сняг. Привечер от запад преваляванията ще стопират и облачността ще се раздира и понижава. Ще духа слаб до сдържан вятър от север-северозапад. Минималните температури ще са сред 2° и 7°, а оптималните ще са сред 6° и 11°. В София минимална - към 2°, оптималната - към 6°, предвижда Национален институт по метеорология и хидрология.
Над Черноморието облачността ще е забележителна, само че ще е без превалявания. Ще духа сдържан до мощен северен вятър. Максималните температури ще бъдат сред 8° и 10°. Температурата на морската вода е 7°-9°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.
Над планините облачността ще е забележителна с превалявания най-вече от сняг, под към 1000 метра - от дъжд. Привечер от запад преваляванията ще отслабват и облачността ще се раздира и понижава. Ще духа сдържан и мощен северен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 0°, на 2000 метра - към минус 5°.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР