В сряда не беше взето решение за определяне на дата

...
В сряда не беше взето решение за определяне на дата
Коментари Харесай

Дело Брайън Кохбергер: Съдът в Айдахо настоява за вземане на решение за потенциална промяна на мястото, датата на процеса

В сряда не беше взето решение за установяване на дата на процеса против обвинения за убийства на студенти от Университета на Айдахо Браян Кобергер, само че чуване ще се организира през май, с цел да се дефинира дали да се реалокира производството на друго място.

Kohberger се върна в съда, откакто арбитър Джон Judge изслуша причините за насрочването на процеса и настояването на отбраната за смяна на мястото.

„ Слушам деликатно и двете страни и казусът е комплициран “, сподели Джъдж. „ Това е дело за смъртна присъда. “

Прокурорите преди този момент бяха поискали дата за процеса за този юни, след края на пролетния учебен срок, само че отбраната желае повече време за подготовка.

Bryan Kohberger влиза в правосъдната зала за чуване в петък, 18 август 2023 година, в съда на окръг Latah в Москва, Съединени американски щати (Август Франк/Пул посредством REUTERS)

„ Справедливо и безпристрастни правосъдни заседатели не могат да бъдат открити в окръг Latah заради обширната, подстрекателска пу...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР