В сряда, Fitbit представи новата си платформа - Fitbit Care

...
В сряда, Fitbit представи новата си платформа - Fitbit Care
Коментари Харесай

Fitbit представи нова корпоративна платформа за здравни грижи

В сряда, Fitbit показа новата си платформа - Fitbit Care - ориентирана към работодателите, давайки им опция да изграждят здравна система, ориентирана към уелнес, попречване и ръководство на болесттите. Fitbit Care е композиция от здравен съветник и виртуална грижа посредством приложението Fitbit Plus. В композиция с носимите устройства на компанията, тя може да играе и ролята и на фитнес тракер.



Fitbit Care има три разнообразни съставния елемент. Първият от тях е следене на здравето и фитнес тренировките. На второ място, корпоративните клиенти могат да употребяват цифровите принадлежности на Fitbit за слагане на персонални провокации и основаване на частни обществени групи за поддръжка и мотивация. И на трето – посредством приложението на компанията – Fitbit Plus - организациите могат да обезпечават самостоятелно здравно обслужване на членовете си, което ще им разреши да поддържат тези от тях, които страдат от диабет, меланхолия или други съществени болести. То улеснява връзката сред членовете на организацията и доставчиците на здравни услуги.

Fitbit Plus също по този начин ще интегрира медицинските индикатори като кръвно налягане, съблюдаване на режим и други данни, което ще разреши улавянето на трендове, оформящи се с течение на времето.

В рамките на предходната годима, Fitbit ускори актовността си региона на диагностиката и здравното образование. След като компанията се наложи като водач на пазара на носима електроника, тя се обърна към опциите, които дават здравните грижи, с цел да може по този метод да остане жизнеспособна в една конкурентна среда, която е все по-доминирана от Apple.

" С Fitbit Care ние предлагаме решение, което дава опция на хората да управляват здравето си. Подкрепата към пациентите оттатък стените на лекарския кабинет е едно от най-важните неща, които можем да създадем, с цел да реализираме сполучливи резултати”, разяснява доктор Джон Мур, медицински шеф на Fitbit Health Solutions.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР