В среща от третия кръг на унгарското първенство Кишварда и

...
В среща от третия кръг на унгарското първенство Кишварда и
Коментари Харесай

Отборът на Карабельов пропусна да оглави класирането в Унгария

В среща от третия кръг на унгарското състезание Кишварда и Академия Пушкаш приключиха наедно - 1:1. Цял мач за домакините игра юношата на Славия Янис Карабельов. Неговият отбор можеше да оглави краткотрайното класиране при победа, само че трябваше да постави съществени старания, с цел да стигне и до едната точка.

Гостите поведоха в 13-ата минута с гол на Йоел ван Нийф, след което Кишварда напълно доминираше. Привлеченият от Септември (София) Марио Илиевски беше деен, само че през второто полувреме отстъпи мястото си на Дритон Цамай. Изравнителното попадение пък вкара Ясмин Мешанович в 87-ата минута.

Кишварда има 5 точки от 3 мача, а на върха на таблицата с 6 точки излезе първенецът Ференцварош. Отборът на Сергей Черчесов разгроми с 4:0 МОЛ Фехервар и частично се реваншира пред почитателите си за отпадането от Карабах в квалификациите на Шампионската лига. Головете за Ференцварош означиха Карлос Ауски, Ксавие Марсе, Адама Траоре и Франк Боли. За МОЛ Фехервар титлуяр беше някогашният халф на ЦСКА - София Рубен Пинто.

В мач с шест гола, няколко обрата и един червен картон Хонвед и Пакш направиха 3:3. Домакините поведоха с две попадения от дузпи на Ненад Лукич, само че не съумяха да вземат трите точки поради хеттрика на Барнабаш Варга за Пакш. Хонвед остана и в понижен състав след изгонването на Максим Фалкошенко (76`), а третият гол на Варга падна надълбоко в добавеното време от дузпа.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР