В Средния запад на САЩ през 70-те години на миналия

...
В Средния запад на САЩ през 70-те години на миналия
Коментари Харесай

Липсващи органи и изцедена кръв: Какво се случва с хиляди крави през 70-те години?

В Средния запад на Съединени американски щати през 70-те години на предишния век и още веднъж за малко в Орегон през 2019 година хиляди говеда са открити мъртви при мистериозни условия.

По животните има следи от осакатяване, в това число изчезнали органи (в това число и половите), а разрезите по телата им са разказани като „ хирургически “. Някои, в това число пет животни, открити през 2019 година, пък са и с източена кръв.

„ Животновъдите в цялата страна оповестяват за сходни случаи с добитъка им “, изяснява отчет за осакатяванията от 1970 година „ Уши, очи, виме, анус и полови органи са отстранени с „ хирургическа точност “. Земята към клетите животни пък няма никакви отпечатъци или следи от гуми. “

В допълнение историята става още по-странна, когато се появяват хора, които описват за странни светлини, витаещи към местата, в дните преди осакатяванията. НЛО запалянковците, несъмнено, незабавно подхващат, че става въпрос за извънземни, които очевидно са пропътували кой знае какъв брой светлинни години през галактиката единствено с цел да си вземат от по-редките разфасовки говеждо.

Друга необикновена доктрина включват един главен детайл от 70-те години на предишния век – сатанистите. А друга се концентрира върху хипотетични немаркирани хеликоптери към местата, където са открити животните.

Местните правоприлагащи органи и ФБР изпитват усложнения да намерят пояснение за касапството, което наподобява даже се усилват (вероятно заради фокуса на животновъдите върху убийствата и осакатяванията и желанието им да припишат гибелта на добитъка на тайнствен извършител). През 1975 година да вземем за пример единствено в Колорадо са регистрирани над 200 случая.

Докато фермери, уфолози и пресата приказват за извънземни и конспирации с държавното управление на Съединени американски щати, има откриватели, които в действителност поглеждат обстановката по-логично. Липсата на следи от хора или гуми до труповете, да вземем за пример, може да се дължи на това, че в действителност никой не се е доближавал до животните.

Един шериф на окръг Вашингтон взема решение да проверява, като оставя мъртва крава навън, с цел да види какво ще се случи с мъртвец в сходни условия. Шериф Хърб Маршал и неговият екип по-късно следят денонощно по какъв начин животното се разлага.

 Sarcophaga nodosa

„ След като умрялото животно стартира да се разлага, в натрупа се образуват газове, то стартира да подува и тези газове изтласкват доста органи и карантия от вътрешната страна на открито. Тогава мухите идват и го почистват доста, доста бързо “, изяснява Маршал в шоуто на National Geographic „ Is It Real? “

Мухите снасят яйца в по-меките тъкани, като очите, ушите и ануса, и скоро червеите разяждат тези елементи, създавайки рани, които наподобяват на хирургически разрязвания.

„ Само за няколко часа мухите съумяха да основат условия, които наподобяват тъкмо същите като тези, които заварихме на полето “, споделя Маршал.

Ветеринарните лекари по това време показват, че други мършояди – в това число лисици, рисове, койоти и свраки – постоянно търсят тези по-меки тъкани и могат да създадат рани, които наподобяват хирургически. Междувременно неналичието на кръв при животните може да се изясни със събирането на кръвта на дъното на натрупа по време на естественото разложение. ФБР, макар че не е приключило цялостно следствие, защото е отвън тяхната пълномощия, също приписва осакатяванията на мършояди.

Въпреки че някои следствия от правоприлагащите органи настояват, че в дребен брой от осакатяванията са забъркани и хора (доказателствата на този фронт също са нищожни и не довеждат до присъди), голямото болшинство евентуално са били мършояди, чиято активност е сбъркана с човешката поради суматоха, подхранвана от тогавашните медии. След като тя утихва, сведенията за осакатявания също понижават.

През 2019 година пет бика са открити мъртви едновременно в Салем, Орегон, без явна причина, което провокира спекулации.

„ Да загубиш изцяло крепко животно е необичайно “, споделя тогава съсобственикът на ранчото Колби Маршал пред АП. „ Да загубиш пет млади, доста здрави, в страхотна форма, идеални бика, които са на една и съща възраст… това към този момент е доста отвън границите на естествената активност. “

Не е ясно защо биха им били на хората органите, като се има поради, че могат елементарно да се закупят и от касапница или даже ги получат гратис.

„ Лично аз клоня повече към окултното, където хората по някаква причина – без значение дали е етапа на луната или каквито и ритуали да вършат – отиват из разнообразни области и осакатяват животни “, споделя Маршал.

Точно както през 70-те години, най-вероятното пояснение, препоръчано от управляващите, е мършояди, макар че повода за самата гибел на животните остава неразбираема. С по-слабото медийно отразяване на случая, в сравнение с този преди 50 години, животновъдите в региона не виждат други случаи, търсещи признаци на незаконни действия. Или може би екипът от извънземни просто се отегчи към този момент да краде кравешки вътрешности.

   
Източник: chr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР