В средата на януари 2024 г. Бъкингамският дворец обяви, че

...
В средата на януари 2024 г. Бъкингамският дворец обяви, че
Коментари Харесай

Нострадамус шокира с предсказание - Хари става крал

В средата на януари 2024 година Бъкингамският замък разгласи, че кралят ще влезе в болница за няколко дни заради увеличена простатна жлеза. 

Новината разтревожи британците, само че не толкоз, колкото тази за интервенцията на Кейт Мидълтън.

На фона на информацията, че принцесата на Уелс ще се лекува и възвръща в продължение на няколко месеца, известието за интервенцията на краля звучеше надалеч по-спокойно и обнадеждаващо.

Докато дворецът не излезе с изказване на 5 февруари, че уголемяването на простатата е било обвързвано с рак.

Тези обаче, които се интересуват от астрология и се ровят из пророческите послания на предците ни, не бяха сюрпризирани от новината.

Те са наясно, че още през 14-ти век Нострадамус е предсказал, че през 2024 година „ кралят на островите “ ще слезе от трона и ще бъде сменен от „ този, който няма знака на крал “ - анализатори на пророческите стихове на известния френски оракул незабавно съзряха в последния точно принц Хари, пише woman.bg.

И макар че преди този момент прорицателят беше тъкмо предсказал годините от живота на Елизабет II, както настояват някои от специалистите по разшифроване на стиховете му, в началото бе мъчно да се повярва в прогнозата.

Първо, тъй като Чарлз имаше всички предпоставки за дългоденствие - родителите му живяха повече от 90 години и висококачествената здравна помощ на краля трябваше да го отбрани.

И второ, тъй като принц Хари не е най-близкият правоприемник на трона. Ако Чарлз III почине или абдикира, тогава на престола ще се възкачи принц Уилям, а в случай че и той не може, тогава на ред е неговият наследник Джордж.

Тук обаче също има несъгласия - а точно, при избрани условия Хари въпреки всичко може да заеме трона. В средата на януари, както отбелязахме към този момент, Кейт Мидълтън влезе в лондонска клиника за коремна интервенция - мнозина обаче не имат вяра, че принцесата няма съществено заболяване. 

Основните причини за това са дългата рехабилитация (Кейт няма да се появява обществено до Великден) и фактът, че Уилям е взел отпуск, с цел да се грижи за брачната половинка си (подобна процедура е необичайност за бъдещия крал). Поради последното, допускат специалисти, принц Уилям може да не се качи на трона в избраното време.

Принц Джордж в този случай също няма да може да одобри трона заради непълнолетието си. Това значи, че Англия ще бъде ръководена от регент - който може да бъде Хари. Макар някои коментатори да означават, че Хари с американския си паспорт не е подобаващ претендент за регентство, подобен излаз не е и неосъществим, защото той към момента е принц. 

Експертите по кралските фамилии обаче не предлагат хората да се паникьосват. Колоректалният рак, изключително в случай че бъде открит в ранен етап, в множеството случаи е лечимо заболяване.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР