В средата на месец декември Huawei ще отвори в Русия

...
В средата на месец декември Huawei ще отвори в Русия
Коментари Харесай

Huawei разкрива в Русия алтернатива на Google Play

В средата на месец декември Huawei ще отвори в Русия магазина за приложения Huawei AppGallery , в който потребителите ще могат да намерят игри и приложения, особено усъвършенствани за устройствата на Huawei. Приложението за работа с магазина ще бъде конфигурирано на всички нови смарт телефони Huawei и Honor, а на към този момент продадените мобилни устройства ще се появи през първото тримесечие на 2019 година.

Освен безвъзмездни и платени приложения и игри, в Huawei AppGallery ще има дарове и бонуси, както и статистики и рекомендации за най-актуалните приложения за устройствата Huawei и Honor. Приложенията и игрите са особено подбрани и са с рейтинг от 4,3 до 5.

Huawei AppGallery е световен магазин за приложения и игри, разкриващ нови пазари за разработчиците. Всички приложения и игри се качват в Huawei AppGallery посредством портала Huawei Developer, даващ опция на разработчиците да оферират своите приложения и игри благодарение на Huawei Mobile Service SDK. Над 450 000 програмисти и разработчици към този момент се причислиха към алианса Huawei Developer.

Huawei ще показа новата онлайн услуга и ще показва най-новите си достижения по време на Russian Internet Week – RIW 2018, който ще протече от 21 до 23 ноември тази година.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР