В средата на март тази година, Ford обяви плановете си

...
В средата на март тази година, Ford обяви плановете си
Коментари Харесай

Ето го най-новия електрически Ford, който ще се произвежда в Турция

В средата на март тази година, Ford разгласи проектите си за показване на нови електрически модели, част от които би трябвало да дебютират до края на тази година. Ето, че първият подобен модел към този момент е реалност откакто бе показан по-рано през днешния ден. Електрическият Ford E-Transit Custom дебютира с пробег от 380 километра и изменена визия.
`Ето

В съпоставяне с стандартната версия на Transit Custom, моделът на ток се отличава с изменена решетка, чиято функционалност е мощно лимитирана при електрическия модел. Светлините също са нови и наподобяват тези при Mustang Mach-E с забавни дневни светлини, свързани тънка LED линия. Подобни графики са употребявани и при светлините в задната част, модернизирайки другояче идентичната задна част.
`Ето

Производството на модела стартира през идната година в завода на марката в Турция, а повече информация по отношение на техническите характерности ще станат ясни през септември, когато от Ford дават обещание да споделят повече детайлности. Това което знаем все още е, че най-вероятно бусът ще се предлага във версии със 181 конски сили и 265 конски сили, като и двете ще разполагат само със задно задвижване.
`Ето

Не е ясно с какъв потенциал разполага батерията на E-Transit Custom, само че знаем, че поддържа бързо зареждане с до 115кВ. Ако съдим по по-големия E-Transit, то най-вероятно и по-малкият Custom ще употребява идентизчна 68кВч батерия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР