В средата на август е предвидено да бъде възобновен ремонтът

...
В средата на август е предвидено да бъде възобновен ремонтът
Коментари Харесай

В средата на август се възобновява ремонта на пътя Рудозем

В средата на август е планувано да бъде обновен ремонтът на път III-8608 Рудозем - Пловдивци. В цялостен размер ще се правят плануваните строителни действия в 4-километровия сектор сред Пловдивци и Елховец. 

Те ще се извършват без прекъсване на придвижването, като транспортните средства ще минават в платното, в което не се работи, оповестяват от АПИ.

Необходимо е водачите да карат деликатно, със съобразена скорост и да съблюдават прецизно пътната сигнализация. Срокът за завършването им е 30 септември.

Ремонтните работи на третокласния път започнаха през предходната година и през есента на 2021 година бяха прекратени поради нуждата от замяна на довеждащия тръбопровод от Елховец до Рудозем. Докато община Рудозем подмени водопровода в този този сектор, с дължина към 8 км, пътноподдържащото сдружение ще може да прави строителни работи настрана от платното за придвижване. Те включват построяването на габиони, подсилване на откоси и т. н.

Път III-8608 не е главно ремонтиран от 30 години и е съществена транспортна връзка на язовир „ Пловдивци ” и обитаемоте места в региона с община Рудозем и регионалния център Смолян.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР