В сравнение с миналата година хората ще изхарчат вероятно над

...
В сравнение с миналата година хората ще изхарчат вероятно над
Коментари Харесай

Богомил Николов: Хората ще изхарчат вероятно над 50% повече по Великден

В съпоставяне с предходната година хората ще изхарчат евентуално над 50% повече. Това е инфлацията и нищо не можем да създадем. Това сподели пред " Нова нюз " Богомил Николов от асоциация " Активни консуматори ".

" Обикновено като мине седмица-10 дни след празничната акция, стартират да ни се обаждат разнообразни консуматори, от ден на ден с проблеми свързани с пътувания. Пазаруването би трябвало да е в точния момент, тъй като в последния миг се получават неуредици - свързани с хотели, настаняване, превоз, неприятно отношение ", уточни той.

По думите му припряността и паниката от бързането кара потребителите да пазарят преждевременно. " Празниците не са сполучлив миг да сключваме дълготрайни контракти за заем или мобилна услуга, в по-голямото бързане и промоциите, можем да бъдем подведени с нещо, което изобщо не е преференциално. Промоциите от време на време не са същински, би трябвало доста да преценяме и да не сме импулсивни, когато има акция. Индикацията сочи, че инфлацията постепенно затихва ", съобщи Николов.

Според него глобите би трябвало да бъдат обвързани с оборота. " Те би трябвало да са пропорционални и да са обективни ", безапелационен е той.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР