В спорта няма стари и млади. Това неписано правило бе

...
В спорта няма стари и млади. Това неписано правило бе
Коментари Харесай

45-годишен треньор по хокей вкара четири гола за Свети Климент

В спорта няма остарели и млади. Това неписано предписание бе потвърдено от играещия старши треньор на варненския клуб по хокей на трева Свети Климент - Николай Янчев.

Въпреки че е на 45 години, той взе участие и в трите мача на своя отбор на шампионата за Купа " София ". Нещо повече - Янчев вкара всичките четири гола за своя клуб, който за жалост записа три загуби в конкуренцията. Съперници на варненци бяха три столични тима - Академик 2, на който наставникът заби хеттрик, Славия и Локомотив, който получи един гол.

Любоопитното е, че в състава на Свети Климент бе и Християн Василев, който е най-успешният ни интернационален арбитър в този спорт като свири даже финала на Младежките олимпийски игри в Буенос Айрес в края на лятото на 2018 година За варненския клуб игра също и мениджърът на Минифутболна лига-Варна Николай Хаджиев. Николай Янчев разчиташе в този шампионат и на две състезателки от женския тим.

упа " София " се провежда в три кръга, като идващите два са на 2 февруари и 3 март. Варненци ще пътуват единствено за втория кръг, а през март ще вземат участие на държавното състезание по хокей в зала.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР