В списъка са включени представители на силния пол, отличаващи не

...
В списъка са включени представители на силния пол, отличаващи не
Коментари Харесай

Митко от София ден и нощ отвя Гришо и Фики, ето как

В листата са включени представители на мощния пол, отличаващи освен с външна хубост и съвършени тела, а притежаващи комплекс от качества да бъдат най-интересните и горещите. Или казано по различен метод, в класацията участват българи, които освен провокират „ пеперудки “ в стомасите на дамите, само че могат да послужат за образец с неизменност и съвършени резултати при реализиране на поставените задачите.

Настъпи и дълго чаканият миг! Скъпи дами, настанете се комфортно. Ето кои са 10-те най-горещи българи за 2018 година.

10. Ники Илиев

Водещ на „ МелоТВмания “, Мартин Константинов от „ Забранена обич “, режисьор на филмите „ Кажи здравей на баща “, „ Чужденецът “, „ Живи митове “ и „ Нокаут “. Да, това е Ники Илиев със мощно наличие, както на дребния, по този начин и на огромния екран.

9. Дарин Ангелов

Любо от „ Скъпи наследници “, гласът на Еди от „ Ледена ера “ – 3, 4 и 5 част, обичан артист от редица постановки, измежду които „ Хъшове “, „ Дон Жуан “, „ Копче за сън “ и доста други.

8. Наум Шопов – младши

Любимец на българската публика от сериала „ Откраднат живот “, младият Наум Шопов несъмнено е измежду най-любимите артисти, а и доктори на женската публика.

7. Захари Бахаров

Познат на публиката като Иво Андонов, Бахаров е измежду най-успешните български артисти. Участвал е в стотици ленти като: „ Възвишение “, „ Пазители на наследството “, както и в петия сезон на хитовия сериал „ Game of Thrones “.

6. Орлин Павлов

Орлин Павлов е артист, артист, танцьор и какво ли още не. С каквото и да се захване, постоянно е сполучливо. Напоследък го виждаме като Борис в „ Скъпи наследници “, а при започване на година съумя да зарадва фенките си, изгрявайки и във кино лентата „ Нокаут “.

5. Криско

Криско е ХИТ. Името му несъмнено е синоним за шлагер. Хитмейкърът, обичан на дребни и огромни, с безчет гледания в YouTube, справедливо влиза в челната ни петица. Миналата година с изключение на с доста хубава музика, Криско съумя да зарадва феновете си с първата си книга – „ Пътят нагоре “.

4. Йордан Йорданов

Моделът, притежател на две трофеи от Международния конкурс International Top Model of the World, разгласен за най-фотогеничен модел, както и за участника с най-красиво тяло. Йорданов взема присъединяване и в редица музикални клипове, а не на последно място е и някогашен футболист.

3. Григор Димитров

Единственият българин, достигнал до третото място измежду най-хубавите тенисисти в света. Носител на голям брой шампионски трофеи, като в професионалната си кариера е собственик на 8 от Световния Тур на ATP (Асоциацията на професионалните тенисисти). Димитров е измежду най-горещите българи и със забележителна маса последователки, мечтаещи най-малко за едно селфи с него. Но за жалост и той не е измежду свободните ергени. Има връзка с не по-малко горещата Никол Шерцингер.

2. Фики

Въпреки че към този момент е в тима на женените мъже, Фики за трета поредна година е измежду най-горещите българи у нас. Отскоро настоящият реализатор е и в редиците на най-горещите бащи в родния шоубизнес. Фики може да се похвали и с мечтаната от мнозина купа „ Певец на годината “, която завоюва на два пъти, а тази година стана и „ Музикален кумир “ на The 1 Lifestyle Awards. Навръх 14-ти февруари горещият реализатор зарадва феновете си с следващия си шлагер – „ Аз измръзнах “, който бързо съумя да се трансформира в обичан на феновете на модерния фолк.

1. Кристиан Кирилов

Мускулестият мачо и автомонтьор Митко от сериала „ София денонощно “ е новият водач в тази гореща ранглиста. Кристиян Кирилов е прелъстителен модел, състезател и участник в стотици музикални клипове. Крис несъмнено впечатлява освен с релефното си тяло и гореща визия, а и с актьорската си игра в хитовия сериал. Доказателство за това са и хилядите гласове, които феновете на NOVA дадоха в негова поддръжка в категория „ Любим артист в риалити сериал “. С всяка споделена фотография в обществените мрежи Кристиан провокира същински възторг от мнения на последователки, мечтаещи да станат част от всекидневието му.

Източник 10te.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР