В списъка с нови SUV, идващи през 2024 г., ние

...
В списъка с нови SUV, идващи през 2024 г., ние
Коментари Харесай

5 нови SUV, идващи през 2024 г.

В листата с нови SUV, идващи през 2024 година, ние обяснихме за моделите, които към този момент са били " шпионирани " по време на проби в Индия. Предстоящите SUV от производители като Tata, Mahindra, Hyundai, Kia и Nissan попадат в тази публикация, защото те се приближават до своето пускане на пазара идната година.

1. Tata Curvv:

 width=

Tata Motors ще пусне първо електрическата версия на Curvv през първата половина на 2024 година и към този момент е видяна да се тества неведнъж. Curvv EV ще се предлага с огромен пакет акумулатори, кадърен да измине пробег от над 500 км, до момента в който 4,3-метровият ICE вид ще се конкурира със междинни SUV-ове като Hyundai Creta и Kia Seltos.

2. Kia Sonet Facelift:

 width=

Обновената Kia Sonet ще бъде показана при започване на 2024 година и ще продължи да се задвижва от 1.2L NA бензин, 1.0L турбо бензин и 1.5L дизелов мотор. Основните промени обаче ще настъпят извън и вътре в купето. Той ще получи изцяло модифицирана предница и задница, до момента в който интериорът ще бъде по-престижен с прибавянето на нови функционалности и технологии.

3. Фейслифт на Hyundai Creta:

 width=

Най-голямото показване на Hyundai за 2024 година безспорно ще бъде фейслифтът Creta. Най-продаваният междинен SUV в страната ще получи изцяло освежен екстериор и интериор, до момента в който описът с съоръжение ще включва равнище 2 ADAS и други нови функционалности. Нов 1,5-литров турбобензинов мотор с мощ 160 к.с. и 253 Нм също ще се причисли към гамата.

4. Mahindra XUV300 Facelift & 5-Door Thar:

 width=

Фейслифтираният Mahindra XUV300 ще получи проверки на дизайна в сходство с идната гама BE и съществуващия XUV700, защото решетката, фаровете и DRL ще бъдат чисто нови. Бронята начело и откъм гърба, частта на задните светлини и алуминиевите джанти също ще бъдат модифицирани. Интериорът ще стане по-модерен и първокласен, с цел да се конкурира устойчиво с съвременни съперници като Tata Nexon и идната Kia Sonet.

5. Nissan X-Trail:

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР