В специалното коледно издание на предаването на прочутата готвачка и

...
В специалното коледно издание на предаването на прочутата готвачка и
Коментари Харесай

Коя е първата дума на малкия принц Луи?

В специфичното коледно издание на предаването на фамозната готвачка и телевизионна водеща Мери Бери тази седмица, стана ясно каква е първата дума на младия принц Луи. По време на шоуто принц Уилям и Кейт Мидълтън оказват помощ на 84-годишната кулинарка да сготви свои обичани празнични ястия, а приготвената храна сервират на събитие, проведено от благотворителни организации.

Е, една от първите думи на дребния принц Луи е Мери – дребното име на известната английска готвачка и водеща.
Кейт Мидълтън пред Би Би Си за първите думи на най-малкия й наследник – принц Луи Една от тях е обвързвана с готварските книги на известната тв водеща Мери Бери
" Трябва да ти кажа, че една от първите думи на Луи беше Мери, тъй като готварските ми книги са на първата етажерка, навръх височината на Луи. И знаеш децата доста обичат да гледат човешки лица, а твоят лик е на всичките ти книги и Луи към този момент несъмнено те разпознава ", споделя Кейт Мидълтън на Мери Бери.

В епизода, Кейт разкри още, по какъв начин Уилям е спечелил сърцето ѝ в студентските им години. Оказва се, че принцът я е смаял със своите умения в кухнята. Кейт описа и, че по това време тя е работила за малко като сервитьорка, само че е била ужасна в работата си, по тази причина се е отказала. И макар че двамата от дълго време не са студенти, херцогинята издаде, че брачният партньор ѝ от време на време към момента " дава смени " в кухнята.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР