В Специализирания наказателен съд бе внесено искане от Специализирана прокуратура

...
В Специализирания наказателен съд бе внесено искане от Специализирана прокуратура
Коментари Харесай

Тъмни облаци надвиснаха над Николай Мечков и част от бандата му в Бургас

В Специализирания углавен съд бе импортирано искане от Специализирана прокуратура за взимане на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на Николай Мечков, Златко Кънев, Петър Биберов, Милен Вълев, Кирил Тодоров и Йордан Ганев.

На шестимата е повдигнато обвиняване за присъединяване в проведена незаконна група, основана за осъществяване на закононарушения по член 214, алинея 2, т. 2 вр. член 213 а Наказателен кодекс и по член 144 Наказателен кодекс.

Делото ще се прегледа от 22 състав на Специализирания углавен съд.

Извънредни вести за босa на VTA Николай Мечков и рекетьорската тайфа в Бургас

На 14 октомври на територията на Бургас и Бургаска област се организира профилирана акция. Полицията бе завардила входовете и изходите на града.

В групата са взели участие седем лица, престъпно проявени и осъждани, които показват висок метод и стандарт на живот. Един от членовете е наказан на пожизнен затвор без подмяна за убийството на две лица посредством гърмеж на автомобил.

От Старозагорския затвор, където към миг той излежава присъдата си, е осъществявал контакт с групата. Групата се е занимавала с охранителна активност, а също и е предложила пари против висока рента.

Заплашвали притежатели на търговци обекти, хотели и комплекси да подписват контракти с охранителни компании, ръководени от членове на групировката. Събрани са доказателства, че членовете са осъществявали побой на до хранителни и конкурентни на тях компании.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР