В социалните мрежи се появи шокиращо видео то сватбата на

...
В социалните мрежи се появи шокиращо видео то сватбата на
Коментари Харесай

Появи се изненадващо ВИДЕО от сватбата на Златка Райкова

В обществените мрежи се появи шокиращо видео то сватбата на Златка Райкова и Карен, на което виждаме плеймейтката да държи микрофона в ръце и да се дере в цялостно гърло на един от безконечните шлагери на починалата певица Румяна. 

Нейната изключителна вокална дарба завоюва доста похвали от публиката. Тя се е спряла на шлагера " Само теб ", а осъществяването й бе специфичен подарък към брачна половинка й Карен. 

Сватбата на Златка и Карен бе същинско събитие с доста посетители. Говори се, че по сватбата влюбените са хвърлили 300 бона. За заниманието на гостите бяха наети най-популярните чалга звезди - Азис и Галена.

Златка и Карен към този момент имат наследник, който носи името на татко си. Освен него, някогашната плеймейтка има и едно дете от предходния си сътрудник - футболиста Благой Георгиев. Въпреки това, главните грижи за техния наследник са поверени на Златка, която се грижи за него с огромно лоялност.

Певческият гений на Златка не е изненада за никого, защото видяхме на какво е способна по време на присъединяване си в " Като две капки вода ". А да не забравяме, че началото на кариерата си тя слага като певица в група, която по този начин и не просъществува дълго и не съумя да си откри място на музикалната сцена.

 

Виж видеото ТУК!

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР