В социалните мрежи се появи шокиращо клипче от участие на

...
В социалните мрежи се появи шокиращо клипче от участие на
Коментари Харесай

Страшен инцидент по време на участие: Галена нокаутира танцьорка

В обществените мрежи се появи шокиращо клипче от присъединяване на Галена, на което ясно се вижда по какъв начин певицата нокаутира една от танцьорките на сцената. 

Момичето очевидно не очакваше този удар и няколко минути не можеше да се свести, а още не знаем какви последствия има след случилото се. Галена очевидно се тормози от безразсъдното си деяние, с което заплаши човешки живот. 

Видеото демонстрира миг, в който Галена хваща пистолет-пушка с пушек и го разпръсква на всички места по време на своя концерт. Въпреки че не е целяла да улучи някого, тя не помни за двете танцьорки зад тила си и безусловно ги отнася, пише show.blitz.

Двете танцьорки се намират на неверното място в неверното време и биват отнесени от пушката по жесток метод. Този миг несъмнено не би могъл да бъде прелестен, а едната танцьорка няколко минути не съумя да се опомни къде се намира. 

Промяната в силовата посока на пушката е била толкоз непредвидена, че Галена я е пропуснала и не е съумяла да защищити хората към нея, по-специално танцьорката, която пострада най-много. Прическата й бива развалена, а след случая тя има потребност от време, с цел да се приведе в обикновено положение. Водещи певици и реализатори нерядко употребяват специфични резултати и атракции, които да задълбочат преживяването на публиката по време на концерта. Това включва изстрелването на пиротехника или потреблението на пушки за основаване на специфични резултати.

Въпреки това, е извънредно значимо за изпълнителите да имат надзор върху своите театрални реквизити и да предпазят публиката и екипа си от всевъзможен тип вреди. След съществуването на упоменатия случай, Галена се извинила на танцьорката и прекарала много време с нея след присъединяване.



Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР