В социалните мрежи потребителите са шокирани от последните снимки на

...
В социалните мрежи потребителите са шокирани от последните снимки на
Коментари Харесай

„Сигурни ли сте, че не е на 50?“ На колко години изглежда Кейт Мидълтън

В обществените мрежи потребителите са шокирани от последните фотоси на Кейт Мидълтън в непосредствен проект

Изглежда, че брачната половинка на принц Уилям е срещу козметичните процедури, тъй като по какъв начин другояче да си разбираем, че наподобява доста по-възрастна от 40-те си години? Поне това е изводът, който потребителите на обществените мрежи си направиха, откакто видяха последните фотоси на Кейт Мидълтън.

Обществеността нееднократно е изразявала мнението си, че Кейт би трябвало да се грижи за себе си по-често, защото сигурно разполага със средства и време за това.

 Кейт Мидълтън

40-годишната Мидълтън има безукорен усет за жанр , само че от време на време лицето ѝ е плашещо.

 Кейт Мидълтън

" Очевидно ролята на брачна половинка на принц и майка на три деца е доста сложна! Кейт наподобява доста по-възрастна от годините си, макар че толкоз доста я обичам! " ; " Сигурни ли сте, че не е на 50? " ; " Намерете ѝ добър козметик! " ; " Имам възприятието, че Кейт е доста изтощена. " Тези торбички под очите... А тя е единствено на 40 години! Съвременните дами в тази възраст от време на време не отстъпват на 20-годишните хубавици! " - разясняват потребителите в мрежата.

Самата Кейт Мидълтън не реагира обществено на рецензиите за външния си тип. От друга страна, брачната половинка на принц Уилям постоянно е щастлива и другарски настроена към другите.

Кейт е омъжена за Уилям повече от 11 години, през които имат три деца - синовете Джордж и Луи и дъщеря  Шарлот.

 
НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ДА РАЗГЛЕДАТЕ
 

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР