В социалните мрежи има достатъчно групи, които дават информация за

...
В социалните мрежи има достатъчно групи, които дават информация за
Коментари Харесай

Надежда Косева: Бяхме посъветвани от лекари да си потърсим вариант за закупуване на лекарството от Турция

В обществените мрежи има задоволително групи, които дават информация за медикаменти. Те могат да дават информация за обещано лекарство и цената, на която то може да бъде доставено. Това сподели Надежда Косева в предаването " Денят на фокус “ на " Фокус “ , която употребява този способ за закупуване на медикаменти от чужбина. 

Тя изясни, че предписаното лекарство за член от фамилията й, измъчен от множествена склероза – Fampyra, в България коства към 600 лв.. " Самите ние бяхме посъветвани от лекари да си потърсим вид за закупуване на лекарството от Турция. Лекарството е същото, дейното му вещество е в тези мг, няма разлика, само че цената му е 200 лв. “, изясни Надежда Косева.  

Именно през " Facebook “ група тя е съумяла да си достави предписаното лекарство на три пъти по-ниска цена от тази, на която то може да се закупи у нас. Тя изясни, че в края на предходната година е имало недостиг на лекарствения артикул и в южната ни съседка и цената му се е вдигнала, само че още веднъж е била два пъти по-ниска от тази, на която се продава той у нас. 

Надежда Косева изясни, че по информация на други пациенти, употребявали лекарствения артикул, закупен от България и този от Турция, вторият е с доста по-добро качество и пациентите се усещат доста по-добре от него.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР