В социалната мрежа изтекоха снимки на младото семейство на Златка

...
В социалната мрежа изтекоха снимки на младото семейство на Златка
Коментари Харесай

И Карен посяга на Русата Златка

В обществената мрежа изтекоха фотоси на младото семейство на Златка Райкова и Карен Хачатрян. На тях се вижда по какъв начин обичаният й замахва да я удари, а тя го снимала. И фрагментите от видеото бяха пуснати онлайн, по тази причина почитателите видяха случая и не можаха да повярват на драмата.

Ако единствено гледаме последните фотоси на силиконката и някогашният тенисист можем да си намерения, че фамилния им живот върви без спънки. Двамата са на първокласна отмора в Тайланд с двете си деца.За които се грижи бавачка. Семейството не стопира да парадира с щастието си и идилията.която царува сред тях.

Само дето постъпката на Карен разрушава на пух и прахуляк розовия сюжет, който ни показват. Лицето на Карен показва такава експанзия, а погледа му е безразсъден. Все едно ще й нанесе страховит удар и ще я размаже. И всичко това се случва пред очите на личния състав в студио за разтривки. Където младоженците релаксират.

Не може да твърдим, че Карен не се е пошегувал с обичаната си, сърдит, че го снима онлайн и по тази причина да й е протегнал ръка. Но по-скоро наподобява на мъж, подготвен да унищожи непослушната си половинка.

Феновете на двойката са в смут да не би Русата Златка да я сполети ориста на Отварачката тъй като домашното принуждение към този момент се превръща  във вирусно.

Автор: Телеграф

 

 

 

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР