В социалната мрежа Фейсбук валят поздравления към дете, почистило училищен

...
В социалната мрежа Фейсбук валят поздравления към дете, почистило училищен
Коментари Харесай

Цяла България говори за това детенце и баща му: Дадоха пример на всички, но и засрамиха мнозина

В обществената мрежа Facebook валят поздравления към дете, почистило учебен двор.
Мирослав Милчев и неговият наследник сториха положително дело – почистиха двора на 5 ОУ „ Митьо Станев “ в Стара Загора. За самодейността, подета от детето, научаваме от обществената мрежа.
„ От 08:30 до 09:30 часа чистихме двора на 5 ОУ „ Митьо Станев “. Това е резултата – две огромни торби, цялостни с отпадъци. Не желая да наскърбявам локалната юноша, само че свинщината, която остава след нощните събирания във въпросното учебно заведение, е меко казано неприемлива “, написа бащата на детето.
Милчев показа и фотоси, на които се виждат почистените терени в учебния двор, предава ГласНюз. Той прикани родителите да обяснят на децата си, че е грозно да изхвърлят всевъзможен тип боклуци по земята.
„ Моля ви, обяснете на децата си, че е грозно да си изхвърлят бутилките от сокове/минерална вода, кенчета и шишета от бира, опаковки от семки, зрънчо, снаксове, чипс, солети, найлонови торбички и така нататък по земята, в случай, че в двора на учебното заведение има три коша за отпадък. Ако те са цялостни (случва се), дано си съберат боклуците в една торбичка и да ги изхвърлят в някой от контейнерите наоколо до учебното заведение. В последна сметка НИКОЙ не е задължен да чисти след тях “, написа мъжът.
Мирослав отбелязва, че с неговия наследник постоянно посещават учебния двор, с цел да играят футбол.
„ Аз вървя по три пъти седмично да играя футбол с детето си там и ми прави доста неприятно усещане по какъв начин към новото игрище наподобява на бунище. Нали желаеме да сме европейци? Благодаря! “, приключва поста си Мирослав.
В мненията под поста заваляха поздравления освен към детенцето, подело самодейността, само че и към неговия баща.
„ Евала! Браво на вас! Учите детето си на любов и просвета към земята! Така би трябвало да се възпитават всички деца! Респект и почитание! И моето дете със съседчетата непрекъснато вършат уборки пред блока! “, разяснява Дарина Русева.
Старозагорчанка се надява повече родители да научат за положителното дело на детето и да се замислят по какъв начин възпитават личните си деца.
„ Дано повече родители видят това и се замислят по какъв начин възпитават децата си. Скоро асфалтираха междублоковите пространства към нас и към този момент взех да не се веселя. Вечер от 23.30 до към 1:00 ч се събират деца от 10 до 14-годишна възраст с колела, викат и разрушават незавършения паркинг, с цел да си вършат трудности на колелата. Питам се – къде са родителите им “, написа Радка Генева.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР