В социалната мрежа Фейсбук Бойчо Бойчев алармира за няколко много

...
В социалната мрежа Фейсбук Бойчо Бойчев алармира за няколко много
Коментари Харесай

Дупки с остри ръбове тормозят столичани СНИМКИ

В обществената мрежа Facebook Бойчо Бойчев сигнализира за няколко доста неприятни дупки в столицата. Точното местонахождение на сектора е ул. " Кирил и Методий " в центъра на града сред " Отец Паисий " и " Опълченска ".

Видно и от прикачените фотоси - дупките са с остри ръбове, което основава проблеми на водачите на коли. Става ясно още, че е положен асфалт върху павета, а това не е здрава настилка, такова мнение показва Калинка Георгиева. Тя написа в мрежата, че двата материала се уголемяват по друг метод при мраз и зной, а резултатът от това е следния:



Мнението на Георгиева е оборено от създателя на обявата, който декларира, че прилежащите две улици са асфалтирани изцяло преди тъкмо 12 години по еднакъв метод - с асфалт върху павета, и не са мръднали.

" По принцип е светотатство да се асфалтират павета, те са скъпи и към този момент никой не може да направи такива хубави и е редно да се вадят от улиците и да се употребяват на по-подходящи места, само че в случай че изключим този факт, то си има способи да се направи качествено, просто не се прави от всеки строител ", разяснява Мария Николова.

" Не мога да схвана за какво са заляли превъзходния здрав паваж с това сходство на асфалт. В Рим заливат единствено фугите с същински асфалт! ", написа Елка Петрова.

Няма по какъв начин Столичната община да не знае за съществуването на тези дупки, но по всичко проличава, че ограничения не са подхванати. Затова очакваме бърза реакция от съответните институции.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР