В Sony Pictures се работи по Убийствен влак 2, в

...
В Sony Pictures се работи по Убийствен влак 2, в
Коментари Харесай

Брад Пит се завръща за „Убийствен влак 2“

В Sony Pictures се работи по " Убийствен трен 2 ", в който Брад Пит и Сандра Бълок се завръщат в ролята на нещастния пощальон Ладибуг и неговата шефка Мария Бръмбар. Според източници GFR, наситеният с екшън филм на Дейвид Лийч от 2022 година ще получи продължение, което значи, че Пит евентуално скоро ще се изправи против цяла нова група колоритни, смъртоносни герои. Макар че към момента нищо не е закрепено, приказва се, че Марго Роби сега води договаряния да се причисли към актьорския състав.


В първия филм Брад Пит е в ролята на насилствен скришен сътрудник на свободна процедура, претрупан със задачата да прибере куфар, цялостен с пари (известен още като " McGuffin " ), от високоскоростен трен в Япония, единствено с цел да се изправи против цяла плеяда убийци с разнообразни странни истории и мотивации. Освен Пийт и Бълок (която се появяваше най-вече посредством глас зад кадър като лидер на Ладибаг в слушалката му), във кино лентата вземат участие Джоуи Кинг, Аарон Тейлър-Джонсън, Брайън Тайри Хенри, Хироюки Санада, Бенито А. Мартинес Окасио (известен също като рапъра Bad Bunny) и Майкъл Шанън в една от присъщите си функции на анормален изверг.

Изглежда, че „ Убийствен трен 2 " се пробва да притегли и Марго Роби, което е разумно, като се има поради, че сега актрисата е една от най-големите звезди в света. Освен че на процедура е единствената звезда от DCEU, която резервира ролята си в идния рестарт на Вселената на DC на Джеймс Гън, Роби се снима и в един от най-очакваните филми на лятото - " Барби " на Грета Гервиг. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР