В софийския общински съвет са се разбрали за коалиция, която

...
В софийския общински съвет са се разбрали за коалиция, която
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: В софийския Общински съвет са се разбрали за коалиция

„ В софийския общински съвет са се разбрали за коалиция, която ще включва ПП-ДБ, ГЕРБ, Българска социалистическа партия и някои по-малки от „ Синя София “ и МВРО “, разяснява водачът на „ “ в профила си във Facebook. 

„ Извън тази коалиция оставаме ние от „ “ и Има Такъв Народ “, декларира той.

„ Сега желая да запитвам всички, които питаха за какво не сме подкрепили Ваня Григорова на втория тур на локалните избори, удовлетворени ли са от избора си? Радват ли се? Щастливи ли са? Като обяснявахме, че сред Григорова и Терзиев разлика няма, горките заблудени хорица ни упрекваха в какво ли не. Е?!? А в този момент??! Доволни ли са от това, че поддържаха Б-отбора на американското посолство? “, написа още Костадинов.

По думите му в България има единствено две партии - „ “ и " всички останали ".  



По-рано днес от пресцентъра на ГЕРБ оповестиха, че групата на ГЕРБ-СДС остава съпротива в Столичния общински съвет и не взе участие нито в „ сглобки ”, нито в „ заварки ” с хора, чиято победа сега е обект на следствие и инспекция от страна на институциите ”.

Българска социалистическа партия не води диалози за сформиране на общо болшинство с „ Продължаваме промяната - Демократична България “(„ Спаси София “) и ГЕРБ в СОС, заявиха от Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия в позиция, публикувана от пресцентъра на партията.

В края на януари за седми следващ път СОС не избра ръководител, идващото съвещание се чака да бъде на 8 февруари от 10:00 часа.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР