В София започна 68-ият пореден протест с искания за оставка

...
В София започна 68-ият пореден протест с искания за оставка
Коментари Харесай

Пореден ден на протест и контрапротест в София

В София стартира 68-ият следващ митинг с претенции за оставка на държавното управление и на основния прокурор. Малък брой хора са насядали към фонтана и подлеза на Президентството.

Остава и палатковият лагер с черни флагове и самодейността "Системата ни убива " пред някогашния Партиен дом. Движението само че булевардите "Дондуков " и "Цар Освободител " е свободно.

Преди часове в страницата във фейсбук уредниците "Отровното трио " оповестиха дарителска сметка с титуляр Николай Хаджигенов, а като съображение за заплащане приканват да се изпише "За задачите на митинга ". Във фейсбук страницата е написано, че всяка дарена стотинка ще бъде заявена пред Столична община и ще бъде заплатен дължимият локален налог в размер на 5% от дарената сума, а парите изразходвани "за изгода роду " и твърдят, че в случай че има излишък когато се смъкват държавното управление и основният прокурор, ще бъде транспарантно дарен за благородни дела.

Междувременно няколко десетки жители се събраха при пилоните на НДК на контрапротест против президента Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на, който дефинираха като разединител на нацията. Хората носят български флагове и плакати, на които написа "Не желаеме революция ", "Радев - разединител на нацията ".

Контрапротестиращите упорстват за оставката на президента и оповестиха за заплатен антиправителствният митинг, провеждащ се повече от два месеца в триъгълника на властта с искане оставката на държавното управление на Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и на основния прокурор.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР