В София за 19 пореден път столичани и гости ще

...
В София за 19 пореден път столичани и гости ще
Коментари Харесай

За 19-и път столичани могат да посрещнат новата година на Сцена под звездите“

В София за 19 следващ път столичани и посетители ще имат опция да посрещнат Новата година навън - с концерта „ Сцена под звездите. Организатори са Българската национална телевизия и Столичната община. Водещите Анна Ангелова и Владимир Пенев ще посрещнат на сцената едни от най-обичаните български реализатори.

Основните линии на градския превоз в София ще работят цяла нощ.

Тази година новогидишният концерт ще стартира с джаз - Хилда Казасян, Васил Петров и бенда на Ангел Заберски, съобщи репортерът на Българска национална телевизия Айше Сали.

Първите фенове към този момент са на площад Батенберг в София, като се чакат още над 20 хиляди души. Традиционното новогодишно дунавско хоро ще се води от Николина Чакърдъкова, а преди този момент ще забележим Дара, Михаела Маринова, „ Сигнал “, „ Акага “ и още доста!

Тази нощ ще е най-дългата новогодишна заря - цели осем минути.

Мерките за сигурност са засилени. Има осем пропусквателни пункта, като няма да се позволяват хора в нетрезво положение. Не се позволява носенето на чадъри и стъклени бутилки, а единствените пиротехнически средства, които са позволени, е бенгалският огън.

Концертът стартира в 22 ч. Бъдете с нас в ефира на Българска национална телевизия или на площад „ Ал. Батенберг “ в София.

Основните линии на градския превоз в София ще работят цяла нощ.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР