В София Васил Терзиев води пред Ваня Григорова с 8,5%.

...
В София Васил Терзиев води пред Ваня Григорова с 8,5%.
Коментари Харесай

"Тренд": Васил Терзиев води с 8,5% пред Ваня Григорова в София, ГЕРБ взема категорично Плевен

В София Васил Терзиев води пред Ваня Григорова с 8,5%. За него са дали своят вот 51,9%, а за ретроградната креатура на левичарски и проруски партии 43,4%. Това сочат данните от екзитполовете на социологическа организация " Тренд ", представени от NOVA.
 
Под 4 % е разликата в интерес на Благомир Коцев (ПП-ДБ)в кметската борба за Варна. Той получава 48,9%, а съперникът му Иван Портних (ГЕРБ), който сега е кмет, взема 45,1%. 
 
 Иван Портних (в средата) Иван Портних (в средата) Източник: Zonanews
В Плевен екзитполът регистрира като пръв Валентин Христов от ГЕРБ. Със своите 61,8% той води на получилия 32,5% от вота Георг Спартански. 27,8% е била интензивността.
Екзитполът за Русе демонстрира преднина на Пенчо Милков, претендент за кмет на обединението " Българска социалистическа партия за България " -  60,5% пред Иван Иванов, претендент на ГЕРБ -  33%. Гласували са 25,8% от имащите прави на избор.
 
Данни от екзит пол на организация " Алфа Рисърч " за вота в София към 19.00 часа, излъчен по Българска национална телевизия:
Васил Терзиев (ПП-ДБ-СС) – 49,7%
Ваня Григорова (БСП за България) – 43,8%
 
 Екзитпол на Алфа рисърч Екзитпол на Алфа рисърч Източник: Zonanews
Кандидатът за кмет на София на ПП-ДБ- " Спаси София " Васил Терзиев печели изборите с 50.8% по данни на екзитпола на " Галъп " към 19 ч. Издигнатата от Българска социалистическа партия и " Левицата " Ваня Григорова получава 45.2%.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР