В София ще има улица Милен Цветков. Това реши окончателно

...
В София ще има улица Милен Цветков. Това реши окончателно
Коментари Харесай

СОС реши: Улица в София ще носи името на Милен Цветков

В София ще има улица " Милен Цветков ". Това реши дефинитивно Столичният общински съвет на съвещанието си в четвъртък. Отсечката е част от улица " 549 " в регион " Подуяне ". Разделена е на две елементи, които нямат нито географска, нито физическа връзка една с друга. Първата част се намира северно от бул. " Владимир Вазов ". Тя стартира от бул. " Владимир Вазов”, директно против стадион " Георги Аспарухов ", движи се паралелно на Перловска река, пресича ул. " Резбарска " и приключва преди Малашевски гробища.

На 19 април се навършиха две години от гибелта на журналиста. Той почина, откакто колата му беше пометена на червен светофар на столично кръстовище, припомня Народоосвободителна въстаническа армия.

" Милен Цветков остави ярка диря в публичния живот на страната и града ни. Целият му професионален журналистически път е минал в малките екрани и радиа, които се намират на територията на София ", се споделя в отчета на вносителя Симеон Ставрев, вносител на предлагането за преименуване на улица на името на журналиста.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР