В София е задържан мъж за принуждаване към проституция. Той

...
В София е задържан мъж за принуждаване към проституция. Той
Коментари Харесай

Арестуваха мъж за склоняване на момичета към проституция

В София е арестуван мъж за принуждаване към проституция. Той е на 42 години и е задържан ден, откакто 19-годишно момиче потърсило помощ в полицията.

Тя е обяснила, че съумяла да избяга от неин прочут, откакто на 20 ноември вечерта той се опитал принудително да я качи в кола в региона на бул. " Ботевградско шосе " в столицата. Дни по-рано потърпевшата била настанена в спешен център за дами.

Към момента полицията е открила, че мъжът подбирал деликатно девойките и след запознанство с тях бързо ги превръщал в жертви на полови услуги. В уебсайт, основан от него, той разгласил техни фотоси. След позвъняване на клиент, той водел на посочения адрес момичето, от което прибирал авансово уговорена сума пари. В случай на противоречие на жертвата, той я принуждавал с грубо малтретиране – връзване с вериги, гасене на цигари по тялото, нанасяне на порезни рани, предоставяне на опиати, закани за ликвидиране.

На мъжа са повдигнати обвинявания за опасност и за склоняване на друго лице към проституция. Наложена му е мярка за неотклонение " задържане под стража " за непрекъснато.

 
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg