В собственото си риалити предаване, което се излъчва само в

...
В собственото си риалити предаване, което се излъчва само в
Коментари Харесай

Известен роден бизнесмен изневерявал на бременната си жена с млада красавица

В личното си риалити предаване, което се излъчва единствено в YouTube и в което Даниел Бачорски се изживява като Ким Кардашиян в мъжки български вид, стана ясна истината за любовните връзки на известния предприемач. В " Златната ябълка " Даниел ни сблъсква с двете най-любими негови дами, от които има деца - първата му другарка Емилия Лозанова, от която той има щерка - Емели, и по-младата Атанасия, с която сега са женени и имат наследник. Децата са почти на една възраст.

Точната причина за раздялата на брат Бачорски с Емилия се пазеше в голяма загадка до този миг и картите най-накрая паднаха. Оказва се, че той е комуникирал с Атанасия години преди Емилия да забременее, само че чак когато тя е в осмия си месец той стартира бурна любовна връзка с по-младата хубавица от Родопите. Комуникацията им стартира, когато Атанасия е на 16 години.

Емилия усеща, че има някакъв проблем, само че Даниел съумява да я заблуди до появяването на щерка им Емели. Бачорски даже кани любовницата си тогава - Атанасия да взе участие в негово ревю, до момента в който Емилия стои в публиката с него. Интригата е толкоз огромна, че истината лъсва чак на един от рождените дни на Емилия, който по случайност е на Атанасов ден, когато Даниел изчезва и го няма през целия ден, а най-после се оказва, че е прекарал времето с Атанасия в Пловдив по случай нейния персонален празник.

Когато схваща, Емилия осъзнава, че повече не може да търпи това отношение и завършва връзката си с Даниел Бачорски. Изнася се за няколко часа, а 2 дни по-късно схваща, че Атанасия към този момент се е нанесла в фамилното им гнездо с колоритния предприемач.

Към този миг двете дами поддържат естествени връзки поради децата си.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР