В смесените райони битката между ГЕРБ и ДПС е огромна,

...
В смесените райони битката между ГЕРБ и ДПС е огромна,
Коментари Харесай

Бойко Борисов: В смесените райони битката между ГЕРБ и ДПС е огромна

В смесените региони борбата сред ГЕРБ и Движение за права и свободи е голяма, тъй като се надпреварваме кой ще направи повече за хората. Това сподели министър-председателят Бойко Борисов по време на посещаване в село Филаретово, представен от „ Фокус”.

Премиерът беше дружно с кмета на Котел Коста Каранашев и министъра на финансите Владислав Горанов.

Кметът Коста Каранашев изясни, че от 1986 година в селото не е имало асфалтирана улица. „ Предстои ни разкриване на пенсионерски куб, а по един план сме обезпечили и безвъзмездна здравна помощ – ще идва една здравна сестра по график и бабите и нуждаещите се ще получат всичко, от което имат потребност. За всички с приходи под 340 лева има обезпечена и безвъзмездна юридическа помощ “, сподели още той.



Борисов съобщи, че е удовлетворен от това, което е видял по време на обиколката си. „ Понеже доста в София се спекулира с ГЕРБ и Движение за права и свободи – има ли други партии тука, в смесените региони, с изключение на ГЕРБ и Движение за права и свободи? Няма други партии и борбата е голяма. И то не за друго, а тъй като се надпреварваме кой ще направи повече за хората. Нашата кметица тук завоюва тъкмо с 1 глас при повторното броене. Така че на жълтите павета доста обичат да приказват политолози и социолози, само че дано да дойдат да видят хората “, сподели още Борисов.
Снимка: БГНЕС
Министър-председателят инспектира хода на ремонтите действия в Националното учебно заведение за фолклорни изкуства „ Филип Кутев “ и новото кръговото кръстовище на ул. „ Розова котловина “ в град Сливен, за което държавното управление отпусна над 2 322 000 лева без Данък добавена стойност.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР