В служебното правителство има хора с различен опит и с

...
В служебното правителство има хора с различен опит и с
Коментари Харесай

Паргов: Едва ли служебният кабинет ще търси реваншизъм

В служебното държавно управление има хора с друг опит и с друго политическо посланичество. Има десни, има центристи, има и леви. Президентът постоянно се е стремял да въплъщава тази разноцветност на политическата система. Това съобщи Калоян Паргов от БСП в ефира на Nova News.

,,Доколкото имам информация, този път [президентът] не се е допитвал до нито една политическа централа, само че не е и задължен да го прави``, сподели още той.

Паргов изрази вяра Иван Демерджиев, който ще бъде вътрешен министър, да успее да се оправи с гарантирането на честността на изборите, както го е правил Бойко Рашков.

На въпрос дали да чакаме да станем очевидци на реваншизъм и проверка на служебното държавно управление по отношение на кабинета Петков, социалистът счита, че назначеният от Румен Радев кабинет би трябвало да се концентрира върху преодоляването на проблемите, с цел да не се утежни обстановката още повече наесен.

От тази позиция не знам дали ревизионизмът ще бъде печеливш в тази обстановка, уточни той.

По тематиката с съветския газ Калоян Паргов акцентира, че страната ни има право на този газ, тъй като към момента имаме контракт с " Газпром " и разкритикува досегашните ръководещи, които по думите му едностранно са прекратили контракта.

Проблемът с газа би трябвало да бъде решен до есента. В момента е явно, че имаме дефицит и купуваме газ на по-високи цени, означи Паргов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР