В случай на война с НАТО Русия ще бъде принудена

...
В случай на война с НАТО Русия ще бъде принудена
Коментари Харесай

Медведев: В случай на война с НАТО Русия ще използва ракети „със специални бойни глави“

В случай на война с НАТО Русия ще бъде принудена да „ отвърне асиметрично “ и да употребява ракети „ със специфични бойни глави “, написа заместник-ръководителят на съветския Съвет за сигурност (СС) Дмитрий Медведев в канала Telegram.

Той означи, че „ в случай че, не дай си Боже, се случи такава война, тогава тя няма да върви по сюжета на СВО “ и „ няма да се води в окопите с артилерия, бронирани машини, безпилотни самолети и средства за радиоелектронна битка. “

„ НАТО е голям боен блок, популацията на страните от алианса е съвсем един милиард души, а общият им боен бюджет може да доближи един и половина трилиона $ “, сподели Медведев.

„ Следователно, заради несравнимостта на нашите военни капацитети, ние просто няма да имаме избор. Отговорът ще бъде несъразмерен. За отбрана на териториалната целокупност на страната ни ще бъдат употребявани балистични и крилати ракети със специфични бойни глави (ракети със специфична бойна глава, т.е. нуклеарно оръжие – бел. ред.). Това се основава на нашите доктринални военни документи и е добре известно на всички. И това е прословутият Апокалипсис. Краят на всичко “, акцентира зам.-председателят на съветския Съвет за сигурност.

Досега, съгласно него, „ всички европейски водачи цинично лъжат своите жители “, говорейки за нуждата да бъдат готови „ за война с Русия “.

„ И макар че Русия неведнъж е говорила за неналичието на проекти за спор със страните от НАТО и Европейски Съюз, извънредно рисковите диалози по тази тематика не престават “, сподели Медведев.

Причините за това са явни, продължи той. „ Трябва да отклоним вниманието на гласоподавателите, с цел да оправдаем многомилиардните разноски за омразната „ Украйна “ на Бандера. В края на краищата, великански пари не отиват за решение на обществените проблеми в тези страни, а за война в умираща страна, която е непозната на данъкоплатците, чието население е избягало из цяла Европа и тероризира локалните поданици.

Трябва да се подготвим за война с Русия и да продължим да оказваме помощ на Украйна и затова би трябвало да произвеждаме повече танкове, снаряди, безпилотни самолети и други оръжия “, изясни заместник-ръководителят на съветския Съвет за сигурност.

Той заключи, че европейските водачи „ би трябвало да кажат на своите гласоподаватели тежката истина и да не се отнасят към тях като към безмозъчни идиоти “. „ Обяснете им какво в действителност ще се случи, а не повтаряйте подправената мантра за подготвеност за война с Русия “, приключи Медведев

Източник: ТАСС, Превод: SafeNews

Още вести четете в секция Свят.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР