В случай, че Украйна се присъедини към НАТО, това ще

...
В случай, че Украйна се присъедини към НАТО, това ще
Коментари Харесай

Путин: При влизането на Украйна в НАТО страната ще служи като плацдарм за удар по Русия

В случай, че Украйна се причисли към НАТО, това ще служи като трамплин за удар на Алианса по Русия. „ Нека обясня, че в американските документи за стратегическо обмисляне има опция за така наречен „ предпазен удар “ по противников ракетни системи. Освен това знаем кой е главният зложелател за Съединени американски щати и НАТО. Това е Русия. В документите на НАТО, страната ни публично е непосредствено оповестена за съществена опасност за евроатлантическата сигурност. И Украйна ще служи като трамплин за подобен удар ", сподели съветският президент Владимир Путин в телевизионно послание в понеделник

Той означи, че да вземем за пример, в случай че нашите предшественици чуят за това, „ евентуално просто няма да повярват “. " И през днешния ден не желаеме да имаме вяра. Но е правилно. Искам да го схванат в Русия и Украйна ", сподели съветският президент.

Путин уточни, че доста украински летища се намират покрай съветските граници. „ Настанената тук тактическа авиация на НАТО, в това число носители на артилерийско оръжие, ще може да поразява нашата територия до дълбочината на линията Волгоград-Казан-Самара-Астрахан. Разгръщането на разследващи радари на територията на Украйна ще разреши на НАТО да управляват строго въздушното пространство на Русия, чак до Урал “, изясни съветският президент.

След като Съединени американски щати нарушиха контракта INF, Пентагонът „ към този момент намерено създава цяла гама от наземни ударни оръжия, в това число балистични ракети, способни да доближават цели на разстояние до 5500 километра “, сподели съветският водач. Времето за полет до Москва за крилати ракети Tomahawk ще бъде по-малко от 35 минути, за балистични ракети от Харковска област - 7-8 минути, а за хиперзвукови ударни оръжия - 4-5 минути ", сподели президентът.

" Това е нож в гърлото. И те, без подозрение, имат намерение да осъществят тези проекти, тъкмо както са правили неведнъж през последните години, разширявайки НАТО на изток, премествайки военна инфраструктура и съоръжение до съветските граници, изцяло игнорирайки нашите опасения, митинги и предизвестия. Извинете, просто плюеха и правеха каквото си желаят, каквото сметнат за належащо “, разказа обстановката Путин. „ И, несъмнено, допускам, че те ще продължат да се държат по същия метод, съгласно добре познатата сентенция: кучето си лае, а керванът си върви. Веднага ще кажа, че ние не се съгласихме и в никакъв случай няма да се съгласим “, сподели съветският президент Владимир Путин.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР