В случай, че се справяш успешно с работата си и

...
В случай, че се справяш успешно с работата си и
Коментари Харесай

Как да поискаш повишение без да изглеждаш нахално

В случай, че се справяш сполучливо с работата си и вършиш безупречно работните отговорности, сигурно си мечтаеш и за по-добро възнаграждение. Ако компанията, за която работиш, печели от твоето чудесно показване, значи това е подобаващият моментът да попиташ за покачване.
Напълно обикновено е да имаш предпочитание за развиване на работното място, както е и естествено да искаш да имаш по-високи приходи. Доста сериозен проблем може да се окажат диалозите за покачване, тъй като те доста постоянно се оказват доста натоварващи и даже от време на време неуместни. Трябва да имаш поради, че единствено с един диалог си в положение да сринеш мъчно построената си добра известност, само че това не трябва да те препъва в мечтания път към покачването. Не се притеснявай повече! В идващите редове следва да те срещнем с няколко лесни стъпки. С тяхна помощ доста по-лесно ще получиш мечтаното покачване, като в това време няма да изглеждаш безсрамно и алчно в очите на своя началник.
 Работите от у дома - ето по какъв начин да получите покачване Работите от у дома - ето по какъв начин да получите покачване
За огромна част от тези, които към момента работят от у дома, въпросът " Как да получа покачване, без да съм в офиса? " е много обезпокоителен. Наист...
Особено значимо е да успееш да подбере точния миг: всяка една компания се движи със личен темп на работа. Това е повода да би трябвало първо да се увериш, че определеният миг е точният. Почакай сполучливо да приключат някои значими фирмени планове или пък планирай диалога за края на годината – времето, в което нормално се изготвят разнообразни годишни оценки и се прави обзор на общите заплати.
Още нещо, което може да ти помогне, е да изготвиш лист със своите мощни черти като чиновник. Това е доста подобаващ метод да оправдаеш желанието си за по-високо възнаграждение. Препоръчваме ти да анализираш своите достижения във компанията и да подбереш нужните доказателства и причини, с които да защитиш своята позиция на предан чиновник.
Подходи деликатно и приготви речта си. Няма никой да одобри думите ти на съществено при положение, че те не са подбрани задоволително вярно. Отдели наложително малко време, даже няколко дни, в които да репетираш авансово подбрани изречения - те ще подкрепят да заявиш безапелационната си позиция.
Поискай покачването обезателно уединено и персонално. Просто не помни за хрумвания като връзка през обществените мрежи или посредством имейл. Това, което планираш да поискаш, е значимо и по тази причина би трябвало да проличава, че го третираш като такова.
 6 знака, че е време да напуснете работата си 6 знака, че е време да напуснете работата си
Рано или късно всеки има миг, в който стартира да мисли за промяна на работата. Не е толкоз елементарно да се вземе решение за тази стъпка,...
Приготви се да получиш всевъзможен отговор. В случай, че ти откажат покачване, това никога не значи, че не те ценят в ролята ти на чиновник. Зареди се с самообладание, тъй като сходна процедура може  понякога да отнеме и месеци.
Забрави за страха, не му се поддавай и не се колебай да направиш тази значима стъпка, тъй като сигурно е по-добре да опиташ, в сравнение с да изпуснеш своя късмет!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР