В случай че предлаганите продукти от Amazon за наблюдение Еcho,

...
В случай че предлаганите продукти от Amazon за наблюдение Еcho,
Коментари Харесай

Amazon ще предлага наблюдение с дронове

В случай че предлаганите артикули от Amazon за наблюдаване Еcho, Ring и Key не са задоволителни, онлайн търговецът влага съществено в това до отговори на търсенето на сигурност от своите консуматори. Освен предлаганите системи за сигурност и събирането на данни от своите клиенти, Amazon неотдавна получи патент от Съединени американски щати за предлагането на услуга за наблюдаване.

Той се базира на безпилотни летателни апарати, които могат да охраняват избран сектор или частен парцел и могат да генерират изображения в процеса на наблюдаване, написа Quartz. Amazon е подала поръчка за патент на услугата през юни 2015 година и получава утвърждение на 4-ти юни през актуалната година.

Наблюдението с дрон ще бъде със общоприета камера за видео наблюдаване, тъй че то няма по какъв начин да бъде изцяло безупречно. Възможно е системата до пропусне елементи, както и да бъде манипулирана или развалена от трето лице.
 Как гласовият помощник на Amazon - Alexa може да отбрани дома ви?
Как гласовият помощник на Amazon - Alexa може да отбрани дома ви?

Той изпраща запис на необикновен тон, чул се до момента в който притежателят на дома отсъства

Услугата с дрон бе предстояща стъпка от срана на Amazon, защото компанията влага съществени суми в приложението на от ден на ден летателни апарати в активността си. Онлайн търговецът от доста време работи върху концепцията за снабдяване на колета с дрон. Сега обаче е напът да реализира това.

Най-голямата платформа за онлайн търговия в света влага и съществени средства в създаването на интелигентни системи за сигурност, като Ring, образован звънец с охранителна камера. Amazon започва и обществена мрежа за докладване на закононарушения Neighbors.

А към този момент компанията има и патентована услуга за наблюдаване, което значи, че тя цели да развива системите за отбрана, които предлага на всеобщите консуматори.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР