В случай че и ние сме се питали как ли

...
В случай че и ние сме се питали как ли
Коментари Харесай

Как щеше да изглежда принцеса Даяна днес, ако беше жива

В случай че и ние сме се питали по какъв начин ли би изглеждала принцеса Даяна през днешния ден, в случай че беше жива, то в този момент можем да хвърлим един взор на догатката на един находчив актьор.
 The Crown, Джонатан Морган, Елизабет Дебики, Доминик Уест и по кое време ще е премиерата на пети сезон на сериала за кралица Елизабет
Ще забележим ли гибелта на принцеса Даяна в новия сезон на The Crown

Подробности за пети сезон на сериала

За да пресъздаде метода, по който биха изглеждали няколко от най-запомнящите се международни звезди, в случай че към момента бяха живи, фотографът Алпер Йесилтас употребява изкуствен интелект.

Именно с негова помощ той прави поредност от портрети. Освен този на принцеса Даяна, са включени и творби, които въплъщават Фреди Меркюри, Хийт Леджър и Майкъл Джексън.

Впечатляващи, само че в същото време и припомнящи ни за трагичната гибел на тези забележителни персони, творенията на актьора провокират смесени реакции. Факт е обаче, че даже години по-късно, в този момент можем да забележим и какъв брой друго биха изглеждали звездите, в случай че не бяха умрели преди времето си.
 Снимка 589673

За плана си Алпер Йесилтас разкрива, че употребява " разнообразни софтуерни стратегии ", с цел да направи изображенията реалистични. Идеята му да се захване като начало с реализирането ѝ е пристигнала от чисто любознание. Но единствено то би било нищо, в случай че не бе комбинирано с опциите на актуалните технологии.

Фотографът признава, че когато е почнал да се занимава с технологии, е видял какво може да направи с тяхна помощ и се е замисли какъв план би го направил благополучен. " Исках да видя някои от хората, които ми липсваха, още веднъж пред мен ", споделя той.

И колкото и почтено да звучи обяснението му за тази другояче разбунваща духовете концепция, не всички я одобряват добре.

Един от недоволните от портрета на Даяна, представяща я по какъв начин би изглеждала през днешния ден, към този момент на 61 години, написа в Instagram: " Изглежда по този начин, като че ли е седяла на слънце и пушила цигари в парк за изоставени коли в Мисисипи през последните 25 години. "
 Принц Уилям, процесията с ковчега на баба му кралица Елизабет и по какъв начин това е събудило мемоари за гибелта на майка му
Скритата контузия на принц Уилям

Какво разкри синът на Чарлз и Даяна

Сред критикуващите обаче се намират и такива, които утвърждават изображението и го назовават " красиво произведение на изкуството ", като акцентират и че носи горест, само че и вяра в това време, написа Daily Star.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР