В сложна, но и много забавна игра Приключенците най-накрая успяха

...
В сложна, но и много забавна игра Приключенците най-накрая успяха
Коментари Харесай

Приключенците с първа победа на териториална битка

В комплицирана, само че и доста занимателна игра Приключенците най-сетне съумяха да се измъкнат от Дивата река и да се срещнат с всички улеснения на Резиденцията. В следващата борба за територия в “Игри на волята: България” синьото племе измъкна успеха след поврат в последните минути. Тази седмица Стопанството ще населяват Бойците, а Шампионите ще се сблъскат с следствията от горчивата загуба край Дивата река.

С помощта на един лидер, определен от всяко племе, останалите участници трябваше да преминат през осеяното с трудности трасе, без да виждат нищо. В края на играта по двама воини от всеки тим имаха сложната задача да подредят и пъзел, водени само от упътванията на навигатора си. Въпреки че до финалния стадий първи стигнаха Бойците под управлението на Неделчо, а след тях Братоев докара Шампионите, нежната Семира изненада всички като съумя най-бързо да даде верните команди за нареждане на пъзела.

Непосредствено преди борбата на Арената се появи Станислава от Бойците, с цел да се сбогува с тима си и с другите участници. След контузията, която получи в игра предходната седмица, тя разкри, че не може да продължи напред в гонене на огромната премия. “Стискайте зъби, не падайте духом и играйте до дъно! Нека най-хубавият да спечели”, пожела Стейси на Бойците.

Как ще понесат загубата Шампионите? Ще се оправят ли с тежките условия на Дивата река? Морунов, Валентин или Братоев ще се окичи с успеха от капитанската борба? Ще успее ли Виктория да победи отшелника Симеон и да доминира над неговата територия? Кой от двамата ще остане в най-екстремното съревнование и кой ще се прибере у дома? – разберете на следващия ден в 20:00 по NOVA.

Следете всичко за „ Игри на волята: България “ на и на формата.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Митничари на промяна. Минава велосипедист - на багажника на колелото кара кутия “Марлборо ”. Митничарите го гледат и се ядосват: - Контрабандист! Да го спрем! -… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.Последни " Единна Русия " е получила съвсем 50 % от гласоветеНад 90-95% от приетите в болница са неваксинираниСледствен отдел към Софийска градска прокуратура образува досъдебно производствоИ двете транспортни средства са с номер 11Не пропускайте новите епизоди на престъпната драма всеки работен ден от 22:30 ч. по NOVAСнарядът е открит при изкопни работиПод управлението на Районната прокуратура в Добрич се обясняват аргументите за случая с товарния корабСЗО показва данните, постъпили в Американската система за докладване на нежелани събития за ваксини (VAERS)Катастрофата с боен хеликоптер Ми-24 стана на 10 септември в Кот Д’ИвоарВ обединението сред Политическа партия " Волт " и плана на Кирил Петков и Асен Василев може да има още обединения, сподели Нестимир АнаниевКакво би трябвало да знаем за комфортната услуга, която набира популярностДо удара се стигнало, откакто потърпевшият направил забележка на водача на таксито, който му лишил преимуществото на пешеходна пътекаВижте нашите предложенияПо-голямата част от тези хазартни оператори имат позволение да развиват активността си в страните Кюрасао, Малта и Филипините, само че не и в БългарияОдобрена е план-сметката за разноските за изборите за президент и вицепрезидент и за народни представители на 14 ноември 2021 година

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР