В Сливен от днес по разпореждане на директора на областната

...
В Сливен от днес по разпореждане на директора на областната
Коментари Харесай

В Сливен отново ще глобяват за каране на велосипед или тротинетка по тротоарите

В Сливен от през днешния ден по предписание на шефа на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи се възвръща контролът в пешеходните зони за преминаващи колела и електрически тротинетки.

Полицейски патрули ще глобяват нарушителите. От идната седмица към тях ще се причислят и охранители от общинската охранителна компания. На всички входове към основната улица на Сливен общината е сложила знаци, указващи възбраната за нахлуване на движещи се колела и тротинетки.

Днес бе санкциониран и първият извършител, минал с велосипед през площада на община Сливен, който е част от пешеходната зона. Глобата за това нарушаване е 50 лв.. Миналата година от април до октомври са глобени 42 извършители с тротинетки и 138 велосипедисти.

" Полицейски чиновници, дружно с общинска защита ще патрулират в разнообразни часови зони в работни дни. То е сезонно във връзка със стопляне на времето. Има към този момент придвижване по основната улица, не е съответно по отношение на някакво събитие ", сподели Борис Борисов, шеф на РУ-Сливен към ОДМВР.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР