В Сливен може да се живее по-добре. Стига да го

...
В Сливен може да се живее по-добре. Стига да го
Коментари Харесай

Кольо Милев: В Сливен може да се живее по-добре. Стига да го поискаме

В Сливен може да се живее по-добре. Стига да го желаяме. По-добрият живот и по-доброто ръководство имат разнообразни измерители, само че сигурно не се показват в едно ремонтирано кръстовище, няколко плана и разпределение на обществения запас.

Управлението за по-добър живот минава през „ овластяването “ на хората. Затова на Сливен му би трябвало кмет, който може да приказва с всички жители, без да дели проблемите на дребни и огромни. Кмет, който няма да се затвори в кабинета си. Само тогава общината ще е по – подредена, средата за бизнес по – предвидима, а общинските услуги - „ по мярката на хората “.

Затова в неделя разгадавам на всички, които не виждат своя избор в лицата на ГЕРБ в Сливен. Не единствено в претендента за кмет, а и всички други, които управляваха зад тила му, возят ги в джипа и „ респектират “ с властта си.

На всички, които си задават същите въпроси, които и аз зададох на Стефан Радев и управлението на ГЕРБ, само че не получих отговор.

На всички, за които в ръководството на общината би трябвало да има контраст, а не дисциплиниран кмет и успокоение в овладян Общински съвет.

В предишния мандат към този момент видяхме какво се случи, когато жителите нямат думата – двойно нарастване на налози, заем от 28 милиона лв., орязани средства за обществени действия, спорт, просвета, синя зона с безразсъден обсег и организация.

Гласувайте в неделя, тъй като единствено свободният глас трансформира Сливен за по-добро. Защото властови, финансов и административен запас се обръща единствено със свободни гласове и обединяване. С бюлетина 56.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР