В Сливен жена и близките ѝ живеят в постоянен страх

...
В Сливен жена и близките ѝ живеят в постоянен страх
Коментари Харесай

Жертва на домашно насилие: Заплаши, че ще ме направи на парчета

В Сливен жена и околните ѝ живеят в непрекъснат боязън за живота си поради мъж, който макар ограничаващата заповед тормози някогашната си половинка. Ралица Пърева и околните ѝ са заплашвани от заливане с киселина до жестока разпра. Въпреки подавани десетки сигнали към полицията, и освен, казусът и страхът остават.

„ Заплашвана съм, че ще ме направи на части. Казвал ми е, че ще ме възпламени жива. Последно в събота пристигна с шише с някаква течност и сподели, че ще ме залее с него и ще остана без коса, без очи, без лице. Това е всекидневно. Открадна номерата на колата ми, изпълни резервоара с вода. Пред работното ми място изпусна гумите на автомобила ми. Идва в дома ми и спря тока от таблото. Напълни ключалката на входната страна на жилището с клечки ”. Това описа в ефира на „ Здравей, България ” по Нова пострадалата Ралица Пърева.

По думите ѝ Димитър, бащата на двете ѝ деца, е оказвал и физическо принуждение над нея.

„ Потърсих помощ, само че няма резултат. Пускам тъжби, само че безусловно нищо не се случва ”, акцентира тя. И добави: „ Винаги обаче споделят, че няма очевидци на случая. По тяхната логичност ограничаващата заповед не работи, когато няма очевидци ”.

„ През нощта получих нова опасност в пощата, в която споделя, че желае да умра. Тогава отидох до полицията. Когато ме попитаха дали съм разговаряла с медии и потвърдих – го задържаха. Сега е в ареста за 24 часа “, показва Ралица.

24chasa.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР