В Сливен бе открит Евробазар под мотото "Европа за всеки",

...
В Сливен бе открит Евробазар под мотото "Европа за всеки",
Коментари Харесай

Откриха Евробазар в Сливен под мотото "Европа за всеки"

В Сливен бе открит Евробазар под мотото "Европа за всеки ", оповестиха от Европейския информативен център "Европа Директно-Сливен ", уредници в партньорство с община Сливен.

Базарът е отдаден на Деня на Европа и на Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз. Павилионите, на които се предлага продукция на сливенски компании и организации, са ситуирани към фонтана "Кълбото " в центъра на града. Посетителите могат да открият както артикули ръчно произвеждане, по този начин и осведомителни материали.

"На 9 май означаваме успеха над хитлерофашизма и Деня на Европа. След повече от 70 години след Втората международна война Европа освен се разви, само че и сподели, че обединена може да реализира най-важната цел - да има мир.

Това е направило Европа най-привлекателното място за живеене в целия свят ", е декларирал при откриването кметът на Сливен Стефан Радев. Той е уточни още, че българите повече от 10 години са част от обединена Европа и би трябвало да пазим и развиваме това, което сме постигнали досега.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР